Altres Projectes

Projecte Sant Jordi Sostenible

«Celebrem un Sant Jordi diferent i sostenible» és una iniciativa impulsada al districte de Gràcia per les associacions de pares i mares de les escoles i per les biblioteques, que culmina amb un intercanvi de llibres.

Què és el nostre Sant Jordi diferent i sostenible? Un intercanvi de llibres entre l’alumnat, el professorat i els pares i les mares de les escoles de primària i secundària del districte de Gràcia, organitzat per les AMPA i amb la participació activa de les biblioteques dels centres. I també és un intercanvi de llibres obert a la ciutadania, organitzat per les biblioteques públiques del districte.

https://ampacollegisantjosep.wordpress.com/2016/04/13/sant-jordi-sostenible-2

Projecte Hort Urbà

Des de l’AMPA col·laborem juntament amb l’escola per promoure una educació compromesa amb el respecte al medi ambient i amb una alimentació sana i natural, afavorint el coneixement dels productes agrícoles que consumim diariament.

http://santjosepgracia.org/projecte/35/l-hort-ecologic-escolar

Projecte de lectura

L’AMPA va ideà i promoure aquest projecte sobre la lectura i apadrinament que actualment es realitza a l’escola invertint en llibres per renovar les biblioteques d’aula.

El projecre té l’objectiu de fomentar el gust per la lectura incrementant el temps diari per l’activitat.  Diariament quan s’inicien les classes pel matí i després de dinar es dediquen deu minuts a la lectura, vint en total, a més de l’activitat de l’apadrinament on els alumnes de cinquè apadrinen a nens de primer i els alumnes de sisè apadrinen per la lectura a alumnes de P5, es reuneixen quinzenalment per llegir junts establint una relació d’afecte, efectiva per l’ensenyament-aprenentatge.

http://santjosepgracia.org/projecte/26/m-agrada-llegir

Jocs a l’hora del patí

Col·laborem amb l’escola en la inversiò de materials pels jocs.  Amb l’objectiu de millorar la dinàmica durant el temps de patí al migdia i el del matí, i per diversificar l’activitat que a vegades queda monopolitzada pel futbol.

Foto

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s