Tauler comunicats

25/2/2020

Carta Al·legacions_projecte decret concert

Al·legacions_ projecte decret concert

3/2/2020

Al·legacions_projecte decret admisio

16/10/2019

Manifest FECC_141019

15/10/2019

Dijous dia 24 d’octubre a les 18h Acte de Presentació pública del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia, que es celebrarà el  a la Sala d’actes del Districte de Gràcia, a la Plaça de la Vila de Gràcia, 2.

1. Presentació del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia, a càrrec de diferents membres del Grup, exposant:
-Què és un grup de Diàleg Interreligiós?
-Qui forma part del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia?
-Què ha realitzat fins ara aquest Grup?
Explicació i invitació a les activitats del Grup, que realitzarà d’octubre del 2019 a febrer del 2020

2. Intervenció del Sr. Eloi Badia i Casas, regidor del Districte municipal de Gràcia.

3. Intervenció del Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’ Ajuntament de Barcelona, Sr. Khalid Ghali Bada.

4. Intervenció de la coordinadora de la Oficina d’ Afers religiosos de l’ Ajuntament de Barcelona, Sra. Anna Salvador.

5. Intervenció de la Direcció General d’ Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, a càrrec del Sr. LLorenç Olivé i Morros.

6. Intervenció del Sr. Sergi Arévalo del Grup Jove d’ AUDIR (Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós) que exposarà les activitats del grup Jove.

7. Diàleg: preguntes i aportacions per part dels assistents.

Cartell Audir Districte A4 C

20/11/2018

Des de la Comissió de Cohesió Social de la Taula Comunitària del Coll s’està creant un Espai d’Aprenentatge de Costura obert al barri. La primera reunió per organitzar-lo serà el proper dimarts, 27 de novembre, a les 17 h al Centre Cívic del Coll – La Bruguera.

Cartell grup costura

12/11/2018

Del 23 de novembre al 2 de desembre tindrà lloc la XXV Setmana Cultural de Gràcia amb Síria amb un Programa d’activitats que tindran lloc als Centres Cívics del Coll i de la Sedeta, a l’Espai Jove la Fontana, a les Biblioteques  Vila de Gràcia i Jaume Fuster, a la Llibreria cooperativa La Caníbal i a la Torna .

L’objectiu d’aquest programa  cultural es donar a conèixer la capacitat de resistència i resiliència d’un poble que pateix una guerra des de fa gairebé 8 anys i que intenta mantenir la seva activitat social i cultural sota el foc de les bombes i la vulneració de drets humans.

En aquest Programa d’activitats  trobareu concerts, cinefòrum, espectacles de text i música, taules rodones, debats, exposicions entre d’altres activitats que ens aproparan la realitat del poble Sirià.

16/2/2018

drets catala escola

25/10/2017

EDUCAR EN PAU I PER LA PAU_NdP

21/09/2017

Nota Premsa CCAPAC

13/01/2016

Queridos amigos, estamos recogiendo anoraks, polares, bufandas, descansos, pantalones de esquiar, sacos de dormir, guantes, gorros, ropa térmica, y cualquier material de súper abrigo (no jerséis ni abrigos normales) para enviar a Grecia (Lesbos) tb recogemos comida no perecedera. En Lesbos ha nevado como nunca y los refugiados se están muriendo de frío. La situación es extrema, sin tiendas o con tiendas destrozadas por la nieve tienen que dormir a la intemperie con temperaturas de hasta -10°. Está siendo un drama humano. Los griegos solos no pueden con esta situación y Bruselas más que ayudar frena el traspaso de los refugiados de la isla de Lesbos al continente griego donde los campos están mucho mejor acondicionados y donde a muchos refugiados se les traslada a pisos o a hoteles. Tenemos contacto directo con Lesbos . La ropa la podéis dejar en Muntaner 502-504 bajos. (Entre Sant Marius y Arimon) De 9 a 14h. Para otro horario contactar conmigo 649472324.
El primer envío lo hacemos el próximo martes.
Muchas gracias a todos!!!

29/11/2016

“A la ciutat de Barcelona hi ha unes 3.000 persones que viuen al carrer”

Benvolgudes famílies,

Com cada any per aquestes dates Arrels Fundació ens fa una proposta de col·laboració per prendre consciència d’aquesta realitat.

Us demanem que dediqueu un minut del vostre temps a obrir i llegir aquest document i una estoneta més per parlar del tema en família.

Si us animeu a participar sapigueu que recollirem les vostres velles claus fins el 7 de desembre al matí. Que els alumnes les portin directament a les seves classes.

Moltes gràcies!

21/11/2016

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que a finals d’aquest mes de novembre es carregaran els rebuts de la quota de socis de l’AMPA del Col·legi Sant Josep.

Amb aquest aportació podrem organitzar i realitzar les activitats que vam presentar a l’assemblea de socis, i continuar col·laborant amb l’escola en benefici dels nostres fills per poder gaudir d’un bon servei.

Agraïm la vostra col·laboració.

17/11/2016

“El 25 de desembre, fum fum fum”

Benvolgudes famílies,

En breu arriba el Nadal, preparem els guarniments, el pessebre, l’arbre i comprem els dolços: torrons, bombons, mantegades i polvorons.

I els alumnes d’ESO comencem  la venda de dolços de

10/11/2016

Hola famílies,

El diumenge 20 de novembre farem la sortida familiar a CAN POU, que vam haver d’ajornar.

Gaudirem d’un entorn natural amb granja d’animals, prats, hort, bosc i sorral, ideal per gaudir tots plegats, pares i fills.

La proposta que us fem:

  • Ens trobarem a Can Pou a les 11h, i fins a les 13h tindrem temps de visitar la granja, passejar pel bosc, jugar als prats o al sorral.
  • A les 13h dinaran els nens amb el menjar que porti cada família.
  • De les 14h i fins a les 16:30h, acompanyats per monitors, els nens visitaran la granja, faran un petit passeig pel bosc i realitzaran un taller de maquillatge.
  • A les 14:10h dinarem els pares i mares:

– Pa torrat, escalivada, amanida i mongetes seques amb cansalada.

– Graellada de carn a la brasa acompanyat de patates.

– Crema de llimona.

– Pa, aigua, vi, gasosa i cafè.

  • De 16:30h fins les 19h, temps lliure per gaudir de l’espai i de la companyia!

PREU PER ADULT: 20€ (inclou ús de les instal·lacions durant tot el dia i dinar).

PREU PER NEN A PARTIR DELS 3 ANYS (ELS MÉS PETITS NO PAGUEN): 10€ (inclou ús de les instal·lacions i activitat amb monitor. El dinar el porta cada família).

Les famílies interessades cal que us apunteu a la recepció de l’escola, últim dia 15 de novembre, i aboneu el 50% del cost.

Animeu-vos!

03/11/2016

norwich-subv

berenars-sant-josep

29/11/2015
Algunes famílies d’Infantil han organitzat una sortida al Centre de Modelisme Ferroviari de Sabadell i ho fan extensiu a la resta per si voleu gaudir d’una activitat amb els fills.

cartell sortida cemfes

2/11/2015
La ONG Gràcia amb el Sàhara ens espera dissabte dia 7 a la plaça de la Vila.
Donaran veu al poble sahrauí, refugiats des de fa 40 anys dels que ningú en parla.
Hi haurà un conte contes, un vermut solidari i més activitats per donar a conèixer la realitat d’un poble castigat amb l’oblit.
El camp de refugiats en el que viuen ha estat declarat com zona catastròfica després de les inundacions per les fortes plujes al mes d’octubre.
Ens necessiten !!! No hi podem faltar.

Campanya SOSSAHARA

11/05/2015
Mares i pares d’alumnes de Catalunya defensem el model d’immersió lingüística
Declaració Federacions AMPAs

23/1/2015
Com potser ja sabeu en els últims dies ens hem assabentat de la intenció d’obrir nous hotels a la Vila, a més a més del mega projecte d’un hotel a la seu del Deutsche Bank, hi ha projectes d’hotels a la plaça del Sol, a Travessera de Gràcia amb Torrent de l’Olla i al carrer Breton de los Herreros.

Per això des de la Plataforma Gràcia, cap on vas? han fet un comunicat exigint la suspensió de les llicències d’hotels immediatament, i convoquen a entitats i veïnes del barri a assistir a la Comissió d’Urbanisme que es celebrarà dilluns vinent, a les 19 hores a la seu del Districte.

A més a més conviden a participar en la propera assemblea de la Plataforma, dimarts 27 a les 19:30h a la Violeta, on es parlarà de possibles mobilitzacions i de la possibilitat d’abandonar el procés participatiu del pla d’usos.

Des de La Plataforma Gràcia cap on vas? ens han sol·licitat la difusió i com associació del barri, i a petició d’alguns pares de l’AMPA ho posem en el vostre coneixement.

Gràcia cap on vas

10/11/2014

Tal i com ja sabeu, des de l’escola hem rebut el comunicat que s’ha iniciat el procés de renovació del Consell escolar del centre i aquest any, pel que ens afecta als representants de pares i mares cal renovar dos dels membres actuals (l’Anna Jiménez i la Pepi Suller).

Segons el calendari electoral del procés de renovació el 11 de novembre (demà) finalitza el termini de presentació de candidatures.

Creiem que és molt important que en el Consell Escolar hi hagi la representació necessària de totes les parts que formen la comunitat educativa i que la informació arribi a tothom. És bo que els pares ens anem implicant en l’educació que reben els nostres fills.

Per això us fem aquesta crida en caràcter urgent perquè us animeu a presentar-vos com a representants de pares i mares. A la recepció de l’escola teniu la butlleta de candidatura per posar les vostres dades.

Per animar-vos a participar la Conxi Ballestero (representant de pares i mares que es manté en el consell escolar) i jo mateixa (representant de l’AMPA) hem preparat un resum del què és el Consell Escolar, les funcions que té i per què és important participar.

Esperem que us sigui útil i us animi a ser actius en el màxim òrgan de participació que tenim.

Per qualsevol dubte que tingueu us podeu adreçar:

Olga Hernández (olgahdezr@gmail.com)
Conxi Ballestero (cobaca8@hotmail.com)
Gregori Ponce (direcciostjosep@telefonica.net)
Neus (secretaria@santjosepgracia.org)

Volem comptar amb la vostra participació. Gràcies

15/09/2014

Estrenem empresa de menjador escolar, 9 NATURALCUINA tal i com vam avançar el curs passat.

Podeu accedir als menús mensuals a través de la pàgina web de l’empresa. On posa MENÚS busqueu ESCOLA SANT JOSEP.

Menú setembre i octubre 2014

25/03/2014 

La catxaruda

La Catxaruda i el Col·legi Sant Josep han iniciat una col·laboració per poder-vos oferir, cada dimarts, verdures fresques i ecològiques i carn de porc fresca o embotit ecològic.

La Catxaruda som la Marta i en Gerard, que vivim a Gallifa (Vallès Occidental), on hem recuperat una Masia amb totes les seves terres de cultiu. Tenim horta pròpia on cultivem només verdures de temporada i algunes varietats antigues. I a l’obrador desfem porc ecològic que comprem a l’escorxador del Pal del Ros de Solsona, del productor Josep Argerich.

El sistema de cistelles que fem nosaltres l’hem pensat perquè sigui de la manera més còmoda possible. Cada dijous rebreu un llistat actualitzat amb els productes, l’ompliu triant el que voleu i l’envieu a comandes@lacatxaruda.cat abans de dilluns a les 9h del matí. Cal que indiqueu el vostre nom. El dimarts, de 16:30h a 18:30h, podreu passar a recollir la vostra cistella per l’escola.

No és obligat comprar cada setmana, l’únic que demanem és una comanda mínima de 15€. Per a les famílies de l’escola oferim un 5% de descompte.

Quan recolliu la cistella el dimarts trobareu el tiquet amb el número de compte on fer la transferència bancària. Per fer el pagament us donem 24h, per tant dimecres a les 19h és el límit.

Per a més informació: www.lacatxaruda.cat

21/03/2014

Al inicio de curso hicimos una encuesta sobre el interes de las familias en tener un comedor BIO  y finalmente os puedo comunicar que oficialmente desde el mes de Julio el comedor de la escuela pasará a ser gestionado para una nueva empresa que sirve productos totalmente biologicos.

Aqui encontrarais algunas informaciones sobre NATURAL CUINA: http://sereduca.com/index.php

Habrá la posibilidad junto con el colegio de organizar una presentación de la empresa, y seguramente en la presentacion del nuevo curso 2014 estará un responsable de NATURAL CUINA para presentar sus métodos de trabajo y su filosofia de empresa. (Alessandro)

20/11/2013

Més fresques que un enciam som el projecte cooperatiu de producció, distribució i venda de productes de cultiu orgànic (sense herbicides, plaguicides, ni adobs químics) format per l’Aran, el Ramon, el Jou i la IsaBel. Si has rebut aquest missatge és perquè coneixes un de nosaltres, així que no ho dubtis, fes difusió -de la bona- del nostre projecte entre la gent que penses que hi pot estar interessada.

Disposem de mitja hectàrea de conreus repartida en dos horts als municipi s de Viladecans i Sant Vicenç dels Horts des d’on cultivem les verdures i fruites que més tard distribuïm, en format cistella, a diferents grups de consum.

D’altra banda , en un parell de setmanes (ja informarem de la data exacta de la inauguració) obrirem la botiga al carrer Torrent de l’ Olla 72 (cantonada Siracussa), al barri de Gràcia. Allí podreu trobar , a banda de productes propis del nostre hort, verdures i hortalisses d’altres productors que també han optat pel cultiu orgànic i també productes procedents d’agricultura tradicional de proximitat (cooperatives agràries del Baix Llobregat i del Maresme principalment) , d’agricultura ecològica amb segell del CCPAE, i a més a més, intentarem anar introduint poc a poc altres productes elaborats (fruits secs , farines i flocs, pa, mel, iogurts, formatges, cervesa, vi, oli, olives, etc )

Tot i així, la botiga, continuarà sent un dels punts de recollida de cistelles. Per l’experiència anterior a l’Aixada sabem que és un format que agrada.

Pots contactar amb nosaltres a:
e-correu: mesfresques@gmail.com
tweet: @mes_fresques

20/09/2013

Hola a todos,
Soy ALESSANDRO, el papá de LILIE (de la LLAR a la escuela Sant Josep)

Con Gregori estamos intentando agilizar el tema del comedor BIO y, paralelamente a la negociación con la empresa que provee la comida, estamos averiguando cuantos padres estarían interesados en tener un menú BIO ya desde los próximos meses.

Hemos dejado unas hojas colgadas en la LLAR donde los padres interesados se pueden apuntar.

En cuanto tengamos más informaciones os avisaremos y, por cualquier duda, podéis poneros en contacto con migo o con JEROME (el papá de JUNA).

La empresa SERUNION, proveedora del servicio de comedor actual, en su documentación de presentación explican las ventajas de los productos BIO que compartimos con todos vosotros.

10 raons per consumir productes ecologics:

1) Per que son saludables
2) Perque no contenen additius sintetics
3) Perque no contenen pesticides
4) Perque no tenen organismes geneticament modificats
5) Perque no tenen antibiotics
6) Perque son sostenibles amb el medi ambient
7) Perque tenen maxims nivells de qualitat
8) Perque s6n respectuosos amb el benestar animal
9) Perque son respectuosos amb Ia naturalesa
10) Perque son mes saborosos

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s