Recomanacions

Recomanacions de l’AFA per a les famílies_català

Recomentaciones del AFA para las famílias_castellano

Directori per famiílies_català

Directorio para las famiílies_castellano

DECÀLEG DE L’ÚS DELS GRUPS DE WHATSAPP A L’ESCOLA, UNA EINA EN POSITIU

Especial de l’INFO-K Especial guerra a Ucraïna 

Especial de l’INFO-K en el que es parla d’abusos sexuals infantils amb els infants en base a una activitat desenvolupada per la Fundació Vicki Bernadet
http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-01032016-especial-abusossexuals/video/5587003/

Comunicacion no Violenta Article Marshall B. Rosenberg, Ph.D. lliurat en la xerrada «Invertim en educació emocional» per Carol Pinilla de Mediam Centre Mediació Barcelona

Idees i consells per a acompanyar els nostres fills i filles en cas de bullying

«Ara és demà»: recursos per a la reflexió i elaboració de línies d’orientació

El Consell Escolar de Catalunya (CEC) organitza un debat participatiu en el si de la comunitat educativa sobre el futur de l’educació a Catalunya, amb el nom d’Ara és demà, que vol donar resposta als principals reptes del sistema educatiu i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit de tot l’alumnat. Un dels objectius del debat és promoure la participació de tota la comunitat educativa amb la voluntat d’incorporar la veu de cada col·lectiu i territori en la construcció col·lectiva del sistema educatiu del nostre país.
Com membres de l’AMPA del col·legi tenim l’oportunitat de participar i d’implicar-nos.

L’escola cristiana de Catalunya no vol quedar-ne al marge d’aquest debat i és per això que ha constituit una comissió de treball de la qual són membres Jordi Longàs, professor investigador de la Facultat de Ciències de l’Educació Blanquerna; Núria Mollà, Coordinadora d’Innovació i Psicopedagogia de les Escoles Salesianes; Xavier Muniesa, Director gerent de la Fundació Escola Vicenciana; Víctor Neila, Director de l’escola La Salle Torreforta; Isidor Torrescusa, Gerent de la Fundació Escoles Parroquials, i Albert Vancells, Vicepresident de la Fundació Educativa Cor de Maria, coordinats per Joan Bassas (Fundació Jesuïtes Educació i secretari de l’APSEC).Des de la reflexió i estudi aprofundit de les ponències que articulen els eixos temàtics proposats, aquesta comissió ha preparat uns materials per contribuir a la reflexió i elaborar línies d’orientació i arguments que ajudin les escoles a fer les seves propostes.

Tenim al nostre abast aquests recursos que pretenen facilitar la nostra participació.
En cas que hi hagi interè per part d’alguna de les famílies de l’escola en participar en aquest procés us podeu posar en contacte amb els membres de la junta  de l’AMPA i farem un grup de treball per fer les aportacions en nom de l’AMPA.

Gràcia Riu!

En el marc del Cicle d’Humor als barris de Gràcia, anomenat “Gràcia Riu!” hi ha una activitat programada pel diumenge 23 d’octubre, a les 12:00 hores. Es tracta d’un espectacle familiar “La Cloti al circ”, a càrrec de Núria Valèrio i Merche Ochoa i sota la Direcció de Maje Hernando.

Aquest cicle neix de la necessitat dels equipaments culturals del Districte de reivindicar l’humor com una eina de cohesió social i una necessitat humana vital.

Aquesta informació s’inscriu en la voluntat de fer visible la feina que fem entre tots i totes a la Taules ciutadanes (en aquest cas de la Plaça del Sol), a través de l’establiment d’una eina de comunicació el més efectiva possible.

Programa Gracia Riu

gracia-riu

¡Caramba con la ministra!
La titular de Finanzas de Letonia gana a la campeona del mundo de ajedrez

La ministra de Finanzas de Letonia, Dana Reizniece-Ozola

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa una campanya per posar a disposició de tothom un conjunt d’eines i recursos per augmentar la protecció, especialment dels menors, davant dels continguts perjudicials en l’àmbit d’internet.
El CAC compta amb un nou apartat sobre internet  que inclou recomanacions adreçades a les famílies, uns vídeos curts amb consells adreçats als joves, un conjunt de filtres de control parental per a internet i un sistema més àgil per presentar denúncies.
Us animem a que hi doneu un cop d’ull, perquè creiem que pot ser del vostre interès, tant en l’àmbit escolar com el familiar.

Llibre_i-confiable Educar en l’ús saludable i segur de les noves tecnologies. Guia per a famílies, escoles i educadors

Presentació taller ControlaTIC: Prevenció de l’addicció a les noves tecnologies realitzar el 21 d’octubre 2015 a càrrec de Carles Artells de Fundació Alia2 i Fundació Mapfre

«Tecnoadiccions” Guia per a les familias

Llibre Revolución sin enemigos Autors: Daniel Gabarró Berbegal i Jaume López Hernández

Graduació P5 Curs 2014-15
Programa Catacrak emés 20 de juny de 2015
Enllaç minuts del 11:40 al 13:50

Material taller La ciència quotidiana: una experiència divertida realitzat el 6 de maig 2015 a càrrec d’Adolf Cortel

Xerrada petits talents

Família y escuela somos un equipo
Actuar como un equipo educativo (escuela y família). Los cuatro pilares fundamentales: comunicación, participación, colaboración, implicación

Els watsaps dels pares posen en alerta les escoles 

watsap2

Material Taller L’ús responsable dels dispositius mòbils. A càrrec de Ramiró Tomé. Taller realitzat el 18 de febrer de 2015

Material Taller L’ús segur d’internet i xarxes socials a casa. Guia per a famílies, com t’impliques en l’educació digital dels teus fills. Dossier exercicis (taller realitzat el 29 de gener de 2015)

Text de la conferència d’Alberto del Pozo, director  general del professorat del Departament d’Ensenyament, «Passat, present i futur de laLOMCE» presentada en l’acte del CEMB sobre aquesta llei el 23 de gener de 2014.

Material de la sessió La LOMCE explicada als pares i mares que va tenir lloc el passat mes de novembre a càrrec de Carles Armengol. LOMCE resum

Algunes recomanacions per afrontar amb els nostres fills un nou curs escolar i acompanyar-los per aconseguir l’èxit esperat. Davant un nou curs escolar

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s