Qui som?

L’AMPA de l’escola Sant Josep és l’associació de totes les famílies dels alumnes de l’escola. És, per tant, el canal de participació de les mares i els pares dels alumnes en el centre escolar, per treballar conjuntament amb tota la comunitat educativa.

Som una entitat homologada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i les ’activitats esportives realitzades fora d’horari escolar homologades accedeixen al sistema de subvencions per a les famílies per a la participació de nens/es i joves entre 6 i 17 anys.

L’AMPA té en la seva assemblea l’òrgan rector. A partir d’aquesta es constitueix la Junta Directiva de l’AMPA, que administra i representa l’associació.

Els càrrecs electes de l’AMPA són Presidenta, Viecepresidenta Secretària i Tresorera. A més, la junta inclou els diferents vocals, el representant de l’AMPA al Consell Escolar i la Comissió de Delegats de curs.

L’Assemblea es reuneix com a mínim un cop l’any. La Junta de l’AMPA convoca mensualment els seus membres. La comissió de vocals de curs es reuneix periòdicament.

Els nostres objectius són:

Representar i defensar els interessos del conjunt de les famílies que formen la comunitat educativa.

Organitzar i gestionar les activitats extraescolars per contribuir a la formació integral dels alunnes.

Afavorir amb les nostres activitats una relació propera entre l’escola i la família, entre mares/pares, tutors, mestres i direcció de l’escola.

Estatuts AMPA

002 que es AMPA 003 beneficis AMPA

Presentació inici curs 2017-18

Junta i vocals curs 17-18

Presentació Assemblea socis novembre 2017

Assemblea maig 2017

Llista ampa definitiva 17-18

Vocals extraescolars

Relació delegats 2017-18

 

 

Anuncios