REUNIÓ INFORMATIVA MUSICACTIVA

CLASSE DE DEMOSTRACIÓ i REUNIÓ INFORMATIVA P3-P4-P5Dijous 22 de setembre a les 17:00.

Veniu amb els vostres fills i filles i descobrireu com són les classes de CONTE MUSICAL veient els alumnes en acció!

ALUMNES A PARTIR de 1r de PRIMÀRIADijous 22 de setembre a les 17:45

Ens complau convidar-vos a les reunions informatives en què els directors pedagògics de MusicActiva us informaran sobre els continguts formatius i els procediments didàctics que caracteritzen el Programa d’Estudis Musicactiva-Mètode Creatiu.

Poder realitzar la formació com activitat extraescolar: També us informaran sobre el procés que heu de seguir perquè els vostres fills i filles puguin realitzar aquesta formació musical i artística als espais de l’Escola SANT JOSEP en horari extraescolar.

Metodologia, programa d’estudis i resultats formatius: A la reunió us explicarem mitjançant la realització d’exercicis i d’una manera totalment pràctica i entenedora, el funcionament de la metodología -Mètode Creatiu per a l’Aprenentatge Musical-, i la manera en que aquesta formació permet assolir un nivell musical molt alt, i pot ser també determinant pel creixement de les capacitats creatives dels vostres fills i filles, el seu desenvolupament personal i a la construcció de la seva personalitat. 

Confirmació d’assistència: 

……ompliu FORMULARI CONFIRMACIÓ ASSISTÈNCIA. 

És important que totes les mares i pares interessats confirmeu la vostra assistència a la reunió omplint el formulari de confirmació d’assistència.

En cas que el nombre de confirmacions no sigui el suficient, ens posarem en contacte amb les famílies que hagueu confirmat la vostra assistència per proposar-vos una altra data de reunió o si cal, altres solucions alternatives.

WEB MUSICACTIVA:

Per més informació, consulteu la nostra web…….www.musicactiva.net

TRÍPTICS INFORMATIUS:

Us adjuntem també els dos tríptics informatius on trobareu la informació sobre els continguts del Programa d’Estudis Musicactiva a les següents edats: 

Aplicació: CONTE MUSICAL: ….”Viatge al País dels Sons Meravellosos” aplicació per cursar el Programa d’Estudis a  les edats de P3 P4 P5. Programa

Aplicació “Nenes i Nens”…..aplicació per cursar el Programa d’Estudis dels 6 als 12 anys. Programa

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s