Novetats activitats extraescolars

Durant la setmana vinent confirmarem les activitats extraescolars que iniciarem el mes d’octubre, i per animar-vos a acabar de decidir si els vostres fills participaran a les activitats extraescolars que oferim a l’escola us informem que 

Tots els alumnes inscrits fins el 25 de setembre (inclòs) gaudiran del 15% de descompte a l’activitat en la que estiguin inscrits

Volem promoure que es puguin realitzar les activitats extraescolars a l’escola segons els protocols establerts en el Pla d’Organització d’aquest curs escolar, i per això donem més facilitats per a poder fer que els grups siguin els mateixos que els grups estables de convivència (grups classe).

La setmana vinent us enviarem la informació per poder fer la sol·licitud de les Subvencions de l’Esport Fora de l’ Horari Escolar per a nens/es de 6 a 17 anys. Estem a l’espera què s’obri la convocatòria. 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i puguem iniciar el màxim de grups possibles de l’oferta que hem pogut fer en aquest curs.

INSCRIPCIONS ON LINE

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic afasantjosepgracia@gmail.com

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s