La volta al món en 5 plats

cartell la volta al món en 5 plats

«La volta al món en 5 plats torna a El Món a la Meva Escola: FOGONS ANTIRUMORS». Es tracta d’uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, coneixerem la diversitat cultural present a la nostra ciutat. Ens ho explicaran persones de diferents orígens culturals i, en alguns de les escoles, comptarem amb la col·laboració de famílies dels centres educatius participants.

Les famílies de les escoles que hi participen es podran inscriure gratuïtament a les sessions que vulguin (a una o a vàries), omplint la butlleta de confirmació d’assistència que trobaran a la circular que els facilitaran des de cada centre educatiu, o bé mitjançant aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: «‘La volta al món en 5 plats’ torna a ‘El Món a la Meva Escola’: FOGONS ANTIRUMORS». Com l’any passat, l’activitat es dirigeix a persones adultes però també hi podran participar els infants conjuntament amb les seves famílies. El període d’inscripció s’acaba el dilluns, 25 de març, i les places són limitades.

Les sessions es duran a terme els dijous de 17.30 a 19.30 h en el calendari següent als centres educatius:

  • Escola Josep M. de Sagarra – Rússia: 28 de març
  • Escola Montseny – Itàlia: 4 d’abril
  • Escola Rius i Taulet – Veneçuela: 11 d’abril
  • Col·legi Sant Josep – Perú: 25 d’abril
  • Escola Josep Maria Jujol – Xina: 2 de maig

Es tracta d’uns tallers organitzats conjuntament entre les AMPA/AFA de les escoles Josep Maria Jujol, Col·legi Sant Josep, Rius i Taulet, Montseny i Josep M. de Sagarra, la Fundació Ciutadania Multicultural-Mescladís, el Catàleg Antirumors i la Xarxa BCN Antirumors, el Districte de Gràcia i el Programa BCN Interculturalitat.

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s