Dansa una activitat per tots

Des de la vocalia de Dansa de la Comissió d’Extraescolars convidem a que durant la setmana del 16 d’octubre tots els nens i nenes inscrits en l’activitat de dansa puguin portar un amic/ga per compartir i conèixer l’activitat.

La Yolanda Romero, professora de dansa de tots els grups obre les seves classes perquè tots els nens/es que vulguin, participin en l’activitat durant aquesta setmana. I si els agrada i volen continuar es poden inscriure lliurant el full inscripció a recepció.

Horaris:
PRIMÀRIA
Divendres de 14 a 15 hores. 1r-2n-3r
Dimarts de 13 a 14 hores. 4t-5è-6è

SECUNDÀRIA
Divendres de 15 a 16 hores

Les famílies que esteu interessades en què els vostres fills hi participin durant aquesta setmana, comuniqueu-lo a la recepció de l’escola abans de l’activitat per a què la Yolanda pugui recollir el grup.

La dansa és una activitat beneficiosa en la formació integral dels nostres alumnes. Permet satisfer necessitats d’expressió i creació, a través del coneixement del seu propi cos. És una forma de comunicació artística i d’expressió d’emocions que permet entretenir-se, divertir-se i gaudir amb moviments rítmics del cos.

Dossier dansa 2017-18

elbaile

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s