Assemblea Prokarde

Dissabte 22 d’abril es realitzarà a la nostra escola l’Assemblea anual de Prokarde.
A l’assemblea hi participaran membres de les comunitats educatives (families, professorat, religioses…)  de les diferents delegacions: Andalussia,  Castellà Lleó, Madrid, Navarra i Catalunya.
La nostra escola és l’amfitriona d’aquest acte i totes les famílies estem convidades a participar durant la jornada. Una oportunitat per apropar-nos una estona al matí o a la tarda per conèixer el projecte i participar d’aquest acte, i si algú es vol quedar a dinar només cal que ho comuniqui.
Prokarde és l’ONG que les Carmelites Missioneres promouen per recollir fons per subvencionar projectes de desenvolupament, a favor dels més pobres i exclosos. L’objectiu és que els projectes siguin una ajuda, per a què les persones superin la precària situació de marginalitat en la què es troben, promoguin la seva dignitat, i siguin ells mateixos agents de canvi en el seu entorn.
Aquest curs el projecte és “Suport a joves estudiants de comunitats camperoles” del Districte de Quellouno, Província de la Convenció, Departament de Cusco, Perú.Treballem per oferir als i les estudiants de les comunitats cristianes camperoles i natives una casa d’acollida que els permeti realitzar els seus estudis secundaris, amb un acompanyament en la formació de valors i el desenvolupament de les seves capacitats i habilitats.

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s