Xerrada El bullying: una responsabilitat de tothom

El dimecres 22 de febrer a les 17:00 hores realitzarem la xerrada sobre «El bullying:una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció a la violència entre iguals» en el marc del Programa de Suport a les Famílies 2016-2017 de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

El taller té l’objectiu de proporcionar eines per entendre el fenomen del bullying i, al mateix temps, proporcionar eines clau de prevenció i intervenció per a la família de la víctima, l’agressor/a i de la resta de companys i companyes. Quan hi ha bullying tots i totes hi tenim molt a fer.
La xerrada anirà a càrrec de Mireia Parera, Psicologa Orientada a Processos, Educació per la Pau i diferents disciplines artístiques del món del teatre i l’expressió corporal. Es desenvolupa professionalment en les àrees d’Educació, Desenvolupament Organitzacional i Acompanyament terapèutic de Fil a l’Agulla.
Concretament en l’àrea d’educació és una de les impulsores del projecte de prevenció de bullying, intervenint des de fa anys a les aules tant a Secundària com a Primària, treballa les relacions, la convivència i la prevenció de la violència. També acompanya a claustres i professionals del món de l’educació així com a famílies, per tal de poder atendre el tema des dels diferents eixos d’intervenció
Aquesta xerrada va adreçada a mares i pares d’alumnes de 5è i 6è d’EP i d’ESO.
Agraïm que confirmeu l’assistència emplenat aquest formulari abans del 15 de febrer o a la recepció de l’escola.
logo

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s