Informació extraescolars i banc de roba

Benvolgudes famílies,

Tal i com us vam avançar ahir en la reunió d’inici de curs, la setmana vinent inicia el curs escolar i membres de l’AMPA es posen a la vostra disposició per aclarir dubtes i acompanyar-vos en aquest inici.
L’Albert Marsé, coordinador de les  activitats extraescolars 2016-2017 aclarirà els dubtes que pugueu tenir sobre l’oferta d’aquest curs i recollirà fulls d’inscripció. dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17 hores.
El dimecres 14 de setenbre a les 17 hores covoquem una reunió per totes les famílies interessades en accedir a les SUBVENCIONS ADREÇADES A INFANTS I ADOLESCENTS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR.
Important! Estem a l’espera de què surti la publicació en el BOPB, però des de la coordinació del Programa Municipal d’Esport en Edat Escolar de l’Institut Barcelona Esports ens van avançar que les sol·licituds s’hauran de realitzar del 12 al 30 de setembre, per tant estigueu al cas. Els fulls de sol·licitut els tenim l’AMPA i quan els empleneu els hem de segellar l’AMPA, cal que feu la inscripció a l’activitat. NO TARDEU EN FER EL TRÀMIT
La Yuri Haro, responsable del servei del banc de roba, durant tota la setmana vinent (del 12 al 16 de setembre) a partir de les 17 hores estarà a l’espai de l’AMPA per atendre el BANC DE ROBA.
Bon inici de curs!
imatge-inici

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s