Cinema per famílies 2014

L’any 2000 la Regidoria de Dona i Drets Civils i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona va endegar el Cicle de Cinema Infantil sobre els Drets Humans, destinat als centres educatius de primària i secundària de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu d’acostar els drets humans als nostres infants.

L’any 2010 van obrir a les famílies la possibilitat de dialogar amb els seus infants sobre el drets de les persones i més concretament dels infants, tot aprofitant el potencial comunicatiu del cinema.

Enguany coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants i amb l’Any internacional de la família, les pel•lícules han estat seleccionades tot tenint en compte aquests dos esdeveniments. Amb aquesta aposta es reconeix el paper fonamental de la família en la cura i protecció dels infants i a l’hora visibilitzar la seva funció com espai generador de vincles i d’ aprenentatges fonamentals per la defensa dels drets tals com el respecte, la confiança, la cooperació i el diàleg posant especial èmfasi en la transmissió de valors, entre d’altres els de la convivència, la coresponsabilització, la igualtat, la llibertat, la solidaritat, la participació, la inclusió i la no discriminació.

Les sessions estan programades per als dies 9, 16, 23 i 30 de novembre a les 11h als Cinemes Girona (carrer Girona,175 ) i són gratuïtes (fins a omplir l’aforament de la sala), i l’obertura de taquilla es farà a les 10.15 h.

També podeu consultar l’adreça web www.bcn.cat/dretscivils on trobareu tota aquesta informació

Cartell Cinema 2014

Diptic Famílies_2014

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s