Cercavila 14 de juny – “Per un país de tots, decidim escola catalana”

somescola2

La capçalera amb la pancarta “Per un país de tots, decidim escola catalana”, se situarà, en principi, a la plaça de Tetuan – Gran Via i, a les 18h, hauria d’iniciar la marxa pel Passeig de Sant Joan cap al de Lluís Companys.

Es demana que tothom accedeixi a la cercavila per la Gran Via, venint de la banda de Passeig de Gràcia per evitar que hi hagi gent davant la capçalera.
Hem establert un punt de trobada d’escoles cristianes per a tots aquells que us sigui fàcil arribar-hi i, així, marxar més acompanyats. És a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer Girona, on caldria arribar a quarts de sis de la tarda.

L’escenari serà al final de passeig de Lluís Companys. Mentre hi arriba la cercavila, s’hi passaran els diversos vídeos que s’han fet. Es preveu que, cap a les 20h, hi hagi una breu actuació del grup Macedònia i que, a les 20.30h, els representants de totes les entitats pugin a l’escenari per fer la lectura del manifest, que anirà a càrrec de la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals.

A continuació hi haurà les actuacions de Tortell Poltrona, Lax’n’ Busto i un grup de Gospel. El conductor de l’acte serà en Quim Masferrer.

Cercavila 14 de juny

somescola1

Publicado por

AFA Col·legi Sant Josep

AFA Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres de Gràcia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s